منتدى البرنس ابو كريم اميرالاحزان s
اهلا بيك زائرنا الكريم انت غير مسجل يتوجب عليك تسجيل عضويه او التعريف بنفسك مع تحيات اداره المنتدى البرنس سيد وكيموا العاشق كل جديد ومتميز مع البرنس

منتدى البرنس ابو كريم اميرالاحزان s

كل جديد ومتميز فى عالم الرومانسيه كل ماتشاء تلاقيه هنا فقط
 
الرئيسيةكل جديد ومتميز التسجيلدخول
كل جديد ومتميز فى عالم الرومانسيه وكل الحلول والاجوبه على الاسئله التى تريدها انت وا نتى مع تحيات اداره المنتدى البرنس سيد وكيـــــــــــــــــs&sـــــــــــــــموا
العضو الذهبى لهذا المنتدى الان sandra.........العضو المميز الان هوه  القلب المجروح ........العضو الاكثر شعبيه الان  ميار........  الاداره المتميزه  ثيودورا   الحضور الدائم.  لوفلي انجل    ........مع تحيات اداره المنتدى البرنس سيد وكيموا
اذاعه القران الكريم

دخول
اسم العضو:
كلمة السر:
ادخلني بشكل آلي عند زيارتي مرة اخرى: 
:: لقد نسيت كلمة السر
المواضيع الأخيرة
» التحليل النفسي وتطور اتجاهاته
الجمعة 06 مارس 2015, 4:07 am من طرف bicha

» عميــد المـوال الشعبــى -- يوسـف شـتا -- قصـه كـرم اليتيــم
الأربعاء 21 يناير 2015, 9:58 am من طرف كيموا

» أطباق رمضانية 13 (تاوا تاكا تاك)
الخميس 25 يوليو 2013, 4:38 am من طرف لوفلي انجل

» أطباق رمضانية 21 (دجاج تاندوري)
الخميس 25 يوليو 2013, 4:35 am من طرف لوفلي انجل

» أطباق رمضانية 11 (برياني السمان)
الخميس 25 يوليو 2013, 4:31 am من طرف لوفلي انجل

» أطباق رمضانية 3 (اليخنة التقليدية)
الخميس 25 يوليو 2013, 4:06 am من طرف لوفلي انجل

» أطباق رمضانية 2 (فيليه السمك الأبيض المنقوع والمشوي)
الخميس 25 يوليو 2013, 3:47 am من طرف لوفلي انجل

» أطباق رمضانية 1 (كبدة مقلية مع بطاطس)
الخميس 25 يوليو 2013, 3:28 am من طرف لوفلي انجل

» ادعية الرسول (صلى الله عليه وسلم )
الأربعاء 03 يوليو 2013, 6:27 am من طرف لوفلي انجل

المواضيع الأكثر شعبية
وصفة اندومي بتشهي (بحبك اندومي)
صدور الدجاج مع الفلفل والبصل المشوي وسلطة الكرنب
فيلم The Hangover Part III رووووووعة ^_^
Spring Breakers
سلطة النودلز (اندومي او تويا على حسب الرغبة)
جميع اسماء ملوك الجن والجان العلوي وملك الجن الجان السفلي
اجمل كلمات للنادى الاهلى
تحميل موسيقى هادئة, موسيقى هادئة mp3,استماع موسيقى هادئة mp3
Java Heat 2013
المسلسل التركى نور ومهند واروع الصور
أفضل 10 أعضاء في هذا المنتدى
البرنس السيد
 
كيموا
 
ثيودورا
 
ميار
 
sandra
 
لوفلي انجل
 
القلب المجروح
 
اسير اليل
 
ضى القمر
 
دموع عاشق
 
أفضل 10 فاتحي مواضيع
البرنس السيد
 
كيموا
 
ثيودورا
 
القلب المجروح
 
sandra
 
لوفلي انجل
 
اسير اليل
 
دموع عاشق
 
ميار
 
ابو محمد
 
احصائيات
هذا المنتدى يتوفر على 827 عُضو.
آخر عُضو مُسجل هو جمال المصري فمرحباً به.

أعضاؤنا قدموا 3519 مساهمة في هذا المنتدى في 1650 موضوع
المتواجدون الآن ؟
ككل هناك 4 عُضو متصل حالياً :: 0 عضو مُسجل, 0 عُضو مُختفي و 4 زائر

لا أحد

أكبر عدد للأعضاء المتواجدين في هذا المنتدى في نفس الوقت كان 345 بتاريخ الثلاثاء 09 فبراير 2016, 1:01 pm
أفضل 10 أعضاء في هذا الشهر

شاطر | 
 

 *-*-*الكشرى المصرى*-*-*

استعرض الموضوع السابق استعرض الموضوع التالي اذهب الى الأسفل 
كاتب الموضوعرسالة
كيموا
نائب مدير عام
نائب مدير عام
avatar

الاوسمه الاوسمه :
عدد المساهمات : 648
تاريخ التسجيل : 06/01/2010
العمر : 28

مُساهمةموضوع: *-*-*الكشرى المصرى*-*-*   الثلاثاء 08 يونيو 2010, 10:07 am







طريقة عمل الكشري المصري بالباستا، وصفة سهلة ولذيذة باسلوب الطبخ المصري المميز.



المقادير:



ربع كيلو حمص شامى
1/2 كوب عدس
1 كوب أرز مصري
1 كوب شعيرية
1 كوب باستا حجم صغير
3 بصل أحمر شرائح
1 ملعقة شاي كمون
ملح
فلفل أسود
1 ملعقة شاي كزبرة جافة
1 ملعقة طعام زيت زيتون
1/2 كوب زيت



الصلصة:
3 بندورة
2 ملعقة طعام معجون طماطم
1/2 ملعقة شاي ملح
1/3 كوب خل
1/4 ملعقة شاي فلفل أسود
1/2 ملعقة شاي فلفل أحمر تشيلي بودرة
1/2 ملعقة شاي كمون
2 فصوص ثوم
1 كوب ماء
2 ملعقة طعام زيت





الدقة:
4 فصوص ثوم مفرومة
1/4 كوب خل
1/4 ملعقة شاي ملح
1/4 ملعقة شاي كمون
1/4 ملعقة شاي كزبرة
رشة فلفل أسود



طريقة التحضير:
- ننقع الحمص 12 ساعه فى الماء
ثم يسلق
- اسلقي الباستا كما على العبوة. صفيه من الماء.
- رشي عليه ملعقة طعام زيت ورشة من الملح والفلفل الأسود.
- حمري البصل في الزيت إلى أن يصبح ذهبيا.
- ضعي على ورق لتجفيف الزيت. رشيه بالكزبرة واخلطيه.
- خذي مقدار 1 ملعقة طعام من زيت البصل واحتفظي به جانبا.
- في زيت البصل ضعي مقدار 4 أكواب ماء وملح والكمون والعدس.
- تغطى الطنجرة ويترك على نار هادئة حتى ينضج العدس.
- حمري الشعيرية في ملعقة طعام زيت المتروك جانبا.
- أضيفي الارز وقلبيه مع الشعيرية. اسكبي عليه ماء بحيث يغطي الأرز بمقدار 1 سم.
- يتبل بالملح ويترك على النار حتى بداية الغليان. يغطى ويترك على نار هادئة حتى يتشرب السائل كله.
- يضاف له العدس ويقلب بالشوكة.



الصلصة:
- افرمي الثوم وحمريها في الزيت. يضاف الطماطم ويترك على نار هادئة مدة 15 دقيقة.
- أضيفي له باقي المقادير واتركيها على النار مدة 5 دقائق أخرى.



الدقة:
- ضعي جميع المقادير على بعض واخلطيها جيدا.



طريقة التقديم:
- ضعي الأرز المخلوط مع العدس والشعيرية.

- ضعي عليه الباستا،ثم نضع الحمص،
ثم الصلصة وأخيرا البصل على الوجه.
- قدميها مع الدقة.













google_protectAndRun("ads_core.google_render_ad", google_handleError, google_render_ad);

_توقيعى_============================
معرفش انا اية جرالى قصاد عنيكى دوبنى فيكى يا حبيبتي لحظة لقاكى ..اول معنيا جات قدام عنيكى سلمت ليكى والروح راحت معاكى ..طمن قلبي هتلقية كلة حنان والشوق مالية يلى محلى الدنيا في عينى انا مش عارف اقلك اية .. قلبي خلاص بئي بين ايديكى عمرى كلة حلال عليكى دانا وحياتى يا كل حياتى صعب اعيش من غير عنيكى حبيبتى سمسمه الغاليه
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
ضى القمر
مشرف عام
مشرف عام
avatar

الاوسمه الاوسمه : وسام نصرة الرسول عليه السلام
عدد المساهمات : 148
تاريخ التسجيل : 26/08/2009
العمر : 29

مُساهمةموضوع: رد: *-*-*الكشرى المصرى*-*-*   الثلاثاء 08 يونيو 2010, 11:42 pm

يااااااه جوعتنى تصدق اخر واحد كنت اتوقع انه يجيب اكله هو انت ياكيموا لالالا خلاص نخليك انت تعملنا الاكل بقى وبدون زعل من اى حد طبعا هو انت صحيح بتدخل المصبخ كده وتعمل اكل؟؟؟؟؟ انا اسمع ان الراجل لما بيدخل المطبخ بيعمل اكل احسن من الستات كمان لانه بيعمله بمزاج ولانه مش كتير اساسا بيدخل المطبخ مش زينا كل يوم فيه يلا ربنا يعينا هههه

_توقيعى_============================
سبحان الله والحمد لله ولا اله الا الله والله اكبر ولا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
كيموا
نائب مدير عام
نائب مدير عام
avatar

الاوسمه الاوسمه :
عدد المساهمات : 648
تاريخ التسجيل : 06/01/2010
العمر : 28

مُساهمةموضوع: رد: *-*-*الكشرى المصرى*-*-*   الأربعاء 09 يونيو 2010, 8:41 am

ههههههههههههههههههههههههههههههههه
هتقلبى عليا الحكومه
وكمان بتدبسينى
ماشى ماشى
خلاص معتش هعمل مواضيع فى القسم ده
هههههههههههههههههههههههههههههههههه
وفعلا الرجال بتعمل الاكل احسن من الحريم
واشهر الطباخين الرجال
ههههههههههههههههههههههههههههههه
رخامه

_توقيعى_============================
معرفش انا اية جرالى قصاد عنيكى دوبنى فيكى يا حبيبتي لحظة لقاكى ..اول معنيا جات قدام عنيكى سلمت ليكى والروح راحت معاكى ..طمن قلبي هتلقية كلة حنان والشوق مالية يلى محلى الدنيا في عينى انا مش عارف اقلك اية .. قلبي خلاص بئي بين ايديكى عمرى كلة حلال عليكى دانا وحياتى يا كل حياتى صعب اعيش من غير عنيكى حبيبتى سمسمه الغاليه
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
ضى القمر
مشرف عام
مشرف عام
avatar

الاوسمه الاوسمه : وسام نصرة الرسول عليه السلام
عدد المساهمات : 148
تاريخ التسجيل : 26/08/2009
العمر : 29

مُساهمةموضوع: رد: *-*-*الكشرى المصرى*-*-*   الخميس 10 يونيو 2010, 9:13 am

ههههههههههههههههه ضحكتنى وعلى فكرة حتى لو دبستك برده مش هتعمل حاجه ما هو انتوا ليه مش بتعملوا حاجه فى المطبخ لانكون بتشتغلوا ومش فاضين وبعدين احنا مش بنعرف نعمل اكل زيكوا اشربوا بقى ياسلام ولا هو اكل وبحلقه ههههههههههههه

_توقيعى_============================
سبحان الله والحمد لله ولا اله الا الله والله اكبر ولا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
القلب المجروح
برنس نشط
برنس نشط
avatar

الاوسمه الاوسمه :
عدد المساهمات : 240
تاريخ التسجيل : 25/08/2009

مُساهمةموضوع: رد: *-*-*الكشرى المصرى*-*-*   السبت 12 يونيو 2010, 9:20 am

الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
ميار
مشرف
مشرف
avatar

الاوسمه الاوسمه : وسام التميز
عدد المساهمات : 301
تاريخ التسجيل : 14/04/2010
العمر : 26
الموقع : الرومانسية

مُساهمةموضوع: رد: *-*-*الكشرى المصرى*-*-*   السبت 03 يوليو 2010, 3:26 am

تسلم ايديك يا كيموا على طبق الكشرى الجامد ده

تقبل مرورى
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
كيموا
نائب مدير عام
نائب مدير عام
avatar

الاوسمه الاوسمه :
عدد المساهمات : 648
تاريخ التسجيل : 06/01/2010
العمر : 28

مُساهمةموضوع: رد: *-*-*الكشرى المصرى*-*-*   السبت 03 يوليو 2010, 5:40 pm



المهم يكون عجبك ههههههههههههه بالف هنا
طباخ على ادى كدا
مشكور مرورك الجميل ميار

_توقيعى_============================
معرفش انا اية جرالى قصاد عنيكى دوبنى فيكى يا حبيبتي لحظة لقاكى ..اول معنيا جات قدام عنيكى سلمت ليكى والروح راحت معاكى ..طمن قلبي هتلقية كلة حنان والشوق مالية يلى محلى الدنيا في عينى انا مش عارف اقلك اية .. قلبي خلاص بئي بين ايديكى عمرى كلة حلال عليكى دانا وحياتى يا كل حياتى صعب اعيش من غير عنيكى حبيبتى سمسمه الغاليه
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
لوفلي انجل
مشرف
مشرف
avatar

الاوسمه الاوسمه :
عدد المساهمات : 261
تاريخ التسجيل : 13/01/2013
الموقع : http://ehlawy.ahlamontada.com/

مُساهمةموضوع: رد: *-*-*الكشرى المصرى*-*-*   الأربعاء 29 مايو 2013, 12:25 am

الكشرييييي...عجبني اوووي
شكرا ليكي علي المعلومات المفيدة

_توقيعى_============================
اللهم اهدني و اعفوا عني و اغفر لي و ارحمني
اللهم صلي و سلم و بارك على سيدنا محمد (صلى الله علية و سلم)

الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
 
*-*-*الكشرى المصرى*-*-*
استعرض الموضوع السابق استعرض الموضوع التالي الرجوع الى أعلى الصفحة 
صفحة 1 من اصل 1

صلاحيات هذا المنتدى:لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى
منتدى البرنس ابو كريم اميرالاحزان s  :: استراحه المنتدى :: مطعم المنتدى احدث الماكولات اتفضل ولم تندم :: أطباق شهية أو أكلات صحية(للرجيم و الصحة)-
انتقل الى: